Mijn naam is Corine Barendregt, 35 jaar, moeder van Jari (5 jaar).
Ongevraagd en ongewenst staat al zo’n 24 jaar van mijn leven in het teken van kanker, borstkanker, zo één van het allerlelijkste soort.
Ergens heb ik besloten dit niet lijdzaam (meer) te ondergaan, maar het als een uitdaging te zien, een soort macabere missie. Mijn missie, met maar één doel: VICTORIE!!!


Vandaar mijn blog.
Mijn blog is om mijn lijf geschreven; om mijn lijf de aandacht en steun te geven die het verdient. In alle betekenissen die je hieraan kunt geven.


Tussenstanden donaties

(Update 19 februari 2014)

Tot op heden is er door middel van acties, verkoop en donaties, van bekenden, maar ook van volstrekt onbekenden, op mijn eigen behandelrekening (dus los van stichting No Guts No Glory) het verpletterend mooie bedrag bij elkaar verkregen van maar liefst:

27783,52 euro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 


Echt geen woorden voor...  

Het geld komt zo'n beetje uit alle hoeken van Nederland, en zelfs vanuit België en Duitsland. Ik kan het niet genoeg benadrukken, maar wat zijn jullie allemaal toch een geweldige toppers! En niet alleen mijn eigen leger van stroopsoldaatjes, juist ook al die lieve mensen die mij niet of amper kennen.

Er staat nu nog 7309 euro op mijn behandelrekening, welke ik op dit moment vooral gebruik voor verblijfskosten, het mentale deel van mijn behandelplan, extra benzinekosten, noodzakelijke aanschaf van apparaten (voor bijvoorbeeld hyperthermie en ozon) en supplementen.

Rest mij hier nogmaals voor jullie allemaal, een hele oprechte megadikke:

DANKJULLIEWEL!!!!!!!!!!!!4 opmerkingen: