Mijn naam is Corine Barendregt, 35 jaar, moeder van Jari (5 jaar).
Ongevraagd en ongewenst staat al zo’n 24 jaar van mijn leven in het teken van kanker, borstkanker, zo één van het allerlelijkste soort.
Ergens heb ik besloten dit niet lijdzaam (meer) te ondergaan, maar het als een uitdaging te zien, een soort macabere missie. Mijn missie, met maar één doel: VICTORIE!!!


Vandaar mijn blog.
Mijn blog is om mijn lijf geschreven; om mijn lijf de aandacht en steun te geven die het verdient. In alle betekenissen die je hieraan kunt geven.


No Guts No Glory

Sinds juli 2013 ben ik toegelaten als begunstigde van de Stichting No Guts No Glory. Deze stichting helpt mij door een deel van mijn behandelkosten te vergoeden. 

Maar de stichting heeft veel meer geld nodig om mensen zoals ik te kunnen (blijven) helpen. Van hun website: 


Wat zou jij doen als je arts zegt dat ze niets meer voor je kunnen doen? Afwachten? Of verder kijken en kansen zien en pakken? Ook als die kans niet vergoed wordt door je verzekeraar?....

Stichting No Guts No Glory zamelt geld in voor onverzekerdekankerbehandelingen. Wij bieden financiële en morele steun aan kankerpatiënten en zijn continu bezig met ludieke acties om geld in te zamelen en via sociale media aandacht te vragen voor het probleem. Wij vinden namelijk dat geld geen reden mag zijn om iemand een kans op extra tijd te ontnemen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten