Mijn naam is Corine Barendregt, 35 jaar, moeder van Jari (5 jaar).
Ongevraagd en ongewenst staat al zo’n 24 jaar van mijn leven in het teken van kanker, borstkanker, zo één van het allerlelijkste soort.
Ergens heb ik besloten dit niet lijdzaam (meer) te ondergaan, maar het als een uitdaging te zien, een soort macabere missie. Mijn missie, met maar één doel: VICTORIE!!!


Vandaar mijn blog.
Mijn blog is om mijn lijf geschreven; om mijn lijf de aandacht en steun te geven die het verdient. In alle betekenissen die je hieraan kunt geven.


zaterdag 1 juni 2013

Kopie update Facebook

Home alone en dat is ook wel eens lekker!

Helaas weer een slechte nacht gehad vanwege de pijn in mijn operatiegebied. Iets aan je spieren vastnaaien = niet fijn.

Blij om even thuis te zijn, maar geeft ook veel onrust. Wat moet er nu weer allemaal geregeld / gehaald / ingepakt worden? Tenslotte vertrek ik maandag alweer voor twee weken richting Gronau.

Ik leef nu al maanden uit tassen en dat doet mijn psyche weinig goeds kan ik je vertellen.

Naast de pijn rond de nieuwe port-a-cath, werkt mijn skeletje weer niet mee sinds gisteren. Het weinige bewegen (door vermoeidheid en pijn) smeert de botten niet bepaald. Weer erg last van mijn rug nu. Ook levert het kramp op, en volgens mij begin ik zelfs vocht vast te houden. Bewegen dus vandaag!

'begin de dag met een dansje...'

Sinds een aantal weken heb ik ook een nieuw raar fenomeen, waar ik dan weer wel en dan weer niet last van heb. Vandaag behoorlijk wel, in ieder geval; mijn kaken lijken soms scheef te staan, de rechterkant doet veel pijn (bij mijn oor in de buurt, zeg maar), en ik krijg mijn tanden voor mijn gevoel niet recht op elkaar. Irritant!

Maar daar laten wij ons niet door gek maken. Vanmorgen een beetje zitten brainstormen over mijn op te bouwen blog. Ik heb er al goede ideeën over, alleen...hoe ga ik het noemen? Wie heeft er een leuke / passende / hilarische / pakkende / of anderszins geschikt idee voor? Ben heel benieuwd!!

Verder wil ik jullie natuurlijk niet de huidige tussenstand onthouden op het gebied van donaties...

(Maar nu eerst even naar de reclame... B-))

Let op: Er is al 6500 euro binnengekomen!! Echt heel erg superdepuper fijn!! Keep up the good work, iedereen!!

Gisteren kreeg ik trouwens mijn declaratie-overzichten van het Zilveren Kruis. Het betreft de eerste rekeningen van PMC Rotterdam, waarvan wij hoopten nog enigszins wat voor alle medicijnen / supplementen etc. vergoed te krijgen. Zie het resultaat! Ik kon, hoe triest de feiten ook zijn, een klein grinnikje niet onderdrukken. Wat hebben we het toch goed voor elkaar in nederland...

Gelukkig heb ik, mede door jullie allemaal, voorlopig nog de mogelijkheid om mijn eigen gevoel te volgen en die behandelingen te doen, waarvan ik zeker weet dat het iets gaat brengen. Ik hoop echt zo grondig dat deze mogelijkheid voor mij blijft bestaan.

Met zijn allen gaan we een heel eind komen, ik weet het zeker!! Hoe gaaf zal dat zijn!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten