Mijn naam is Corine Barendregt, 35 jaar, moeder van Jari (5 jaar).
Ongevraagd en ongewenst staat al zo’n 24 jaar van mijn leven in het teken van kanker, borstkanker, zo één van het allerlelijkste soort.
Ergens heb ik besloten dit niet lijdzaam (meer) te ondergaan, maar het als een uitdaging te zien, een soort macabere missie. Mijn missie, met maar één doel: VICTORIE!!!


Vandaar mijn blog.
Mijn blog is om mijn lijf geschreven; om mijn lijf de aandacht en steun te geven die het verdient. In alle betekenissen die je hieraan kunt geven.


vrijdag 21 februari 2014

DnoDoet Amsterdam: vervolg

Op 20 oktober 2013 liepen een viertal (oud-)collega's van DnoDoen Hoorn de halve marathon in Amsterdam, en zij lieten zich sponsoren voor mij. Het was een knappe prestatie, waar veel training aan vooraf ging. Wat een doorzettingsvermogen, vooral van Tabitha, die zich niet liet weerhouden door een nare blessure, maar vastberaden was om de eindstreep voor mij te halen.


  (vlnr: Nathaly, Tabitha, Tineke, MennoIk was erbij, en het was mooi. Niet alleen het weer, maar vooral de kracht die er getoond werd, was mooi. En ik voelde me gesteund door die kracht en vastberadenheid.

 

Eergisteren werd ik uitgenodigd op mijn oude werkplek, wat een leuk weerzien was, maar ook confronterend. Wat had ik er graag nog gewerkt! Het lijkt allemaal zo ver weg, zo ongrijpbaar ver weg. Werken, het 'normale' leven.

Er zijn veel dingen veranderd, wellicht moeilijker geworden, maar er is ook veel gelijk gebleven. Zoals de betrokkenheid en steun die ik nog altijd voel van die zelfde collega's, die er toen ook voor mij waren.

Zij overhandigden mij het geld, samen met een mooi boeket. Ze hebben al rennend maar liefst 395 euro binnen gehaald!!! Wat een geweldig bedrag, wat een prachtig gebaar, en wat een nederig gevoel.

Echt onwijs bedankt voor dit mooie initiatief en voor alle steun en betrokkenheid, die ik nog altijd van jullie ontvang. En uiteraard alle sponsors, die aan dit mooie bedrag hebben bijgedragen, heel hartelijk bedankt!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten